• kleit
06/01/2020

Leen van Hoecke, een geboren en getogen Maldegemse (Kleitse) sopraan vormt sinds afgelopen zomer samen met de Roeselaarse bariton Kurt Bruyneel, een muzikaal duo onder de naam “Con Pasion” (met liefde voor muziek).

Samen met tenor Daniël Van Quickelberghe en pianist Wouter Boudrez zetten zij het nieuwe jaar feestelijk in met een nieuwjaarsconcert op vrijdag 17 januari om 19.30 uur in de St.- Vincentius à Paulo kerk te Maldegem-Kleit. Aanwezigen mogen genieten van “oorstrelende” klassieke melodieën, aangevuld met enkele popsongs gebracht door ”Special Guest” Nick Van Hoecke die met zijn stem en gitaar menig harten weet te bekoren. De presentatie van die avond ligt in handen van Maldegemse schepen van feestelijkheden Peter Van Hecke.
Dankzij de medewerking van “Verenigd Kleit” kan je na afloop van het concert nagenieten met een drankje(s) achteraan in de kerk.
Kaarten kosten € 15 in voorverkoop / Add € 17.
Reserveren kan via: conpasion.be@gmail.com of leen.vanhoecke@skynet.be (0478/17 51 74) of kurt_bruyneel@hotmail.com (0476/ 04 79 26)

(PDB)