• Adegem
29/04/2019

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Niets is leuker dan in die periode met familie en vrienden de zomers van je leven te beleven aan de rand van je eigen zwembad.

Voor iedereen die kennis wil maken met het unieke JDS-zwembadgevoel organiseert zaakvoerder Johny De Smet op 15 en 16 juni, telkens van 10 tot 18 uur, een supergezellig tuinfeest. Zowel nieuwe als bestaande klanten zijn van harte welkom.
Al jaren aan een stuk valt JDS Pools in de prijzen met zijn geplaatste zwembaden. Ook dit jaar is dat niet anders. In de periode 2018-2019 sleepte de bekende zwembadbouwer twee Zwembadenplus-awards in de wacht.
In de categorie Monoblok standaard tot 60.000 euro haalde JDS Pools goud met een zwembad dat geplaatst werd in Marke en in de categorie Monoblok op maat tot 60.000 euro behaalde de Adegemse zwembadbouwer dan weer brons met een zwembad dat aangelegd werd in Lievegem. “Het is al het zevende jaar op rij dat we met JDS Pools in de prijzen vallen. We wonnen al heel vaak, maar deze keer was het toch extra bijzonder, want we behaalden voor het eerst goud”, zegt Johny De Smet, die zijn jarenlange inzet en streven naar topkwaliteit opnieuw beloond ziet met twee prestigieuze prijzen.

20 jaar ervaring
Johny De Smet en zijn enthousiaste team bouwen al bijna 20 jaar lang met veel toewijding schitterende zwembaden.
Ook Johny’s vrouw Caroline Van Heuverswijn en hun zoon Ruben zijn in de zaak actief. We kunnen dus spreken van een echt familiebedrijf. Toen Johny De Smet in 2011 langs de Prins Boudewijnlaan in Adegem zijn prachtige showroom opende, raakte alles in een duizelingwekkende stroomversnelling. Een dynamiek die tot de dag van vandaag blijft duren. “We zijn inderdaad stevig aan het groeien. Dat is ook de reden waarom we ons team onlangs uitbreidden met medewerkster Sofie D’huyvetters. Zij zal meehelpen met de administratie, planning en organisatie van de activiteiten. Alles bij elkaar zijn er bij ons nu tien heel gemotiveerde mensen aan de slag”, zegt zaakvoerder Johny De Smet.

Financieel haalbare droom
De dag dat een mooi zwembad enkel weggelegd was voor de happy few ligt gelukkig al lang achter ons. Anno 2019 is een zwembad een financieel haalbare droom. Om al zijn klanten een vlotte en correcte plaatsing te kunnen garanderen, werkt JDS Pools samen met LPW. Deze Belgische producent van monokuipzwembaden in full vinylester onderwerpt al zijn zwembaden aan een strenge kwaliteitscontrole en biedt 30 jaar garantie op waterdichtheid, osmose en kleurvastheid. Monokuipzwembaden kunnen op verschillende manieren geproduceerd worden. Zo is er een onderscheid tussen gewone monokuipzwembaden en zelfdragende monokuipen, die dankzij hun honingraatstructuur zonder externe ondersteuning hun eigen watergewicht kunnen dragen. Een ander topmerk waarvoor je bij JDS Pools terechtkan, is Flexline. Met dit type zwembad heb je de mogelijkheid om een inbouwzwembad te ontwerpen dat eruitziet zoals jij het wil. Lengte, breedte, trap, kleur, alles is moduleerbaar. Flexline zwembaden zijn strak en puur. Ze hebben gladde wanden en rechte hoeken, waardoor ze perfect te combineren zijn met het hedendaagse design van vele tuinen. Deze zwembaden worden op maat gemaakt met gelaste polypropyleenplaten, materiaal van hoge kwaliteit, glad en uitermate resistent. Alle Flexline zwembaden zijn heel goed bestand tegen UV-straling.

Topservice
Om alle zwembaden degelijk te plaatsen en piekfijn af te werken beschikt JDS Pools over een team van gemotiveerde specialisten, die de knepen van het vak door en door kennen. “Klantentevredenheid komt bij ons op de eerste plaats”, zegt Johny, die steeds een no-nonsense aanpak hanteert en altijd kiest voor topkwaliteit. Bij JDS Pools houden ze dan ook niet van half werk. Ze zetten er steeds de puntje op de i en werken met betrouwbare leveranciers. Ook wat betreft de dienst na verkoop, kan je bij JDS Pools rekenen op een perfecte service.
Poolparty met alles erop en eraan
“Ons JDS-tuinfeest op zaterdag 15 en zondag 16 juni, telkens van 10 tot 17 uur, is het moment om eens gezellig bij te praten met bestaande en nieuwe klanten. Aan de rand van het zwembad creëren we dat weekend een bijzondere sfeer. We voorzien lekkere hapjes en drankjes en kinderen kunnen zich volledig uitleven op een springkasteel. Uiteraard kunnen onze gasten die dag ook een duik in het zwembad nemen”, besluit Johny enthousiast.