• Maldegem
08/08/2021

Caroline Ostyn uit Maldegem lanceerde als uitgeefster van nog andere gespecialiseerde magazines recent ook ‘SeaTalk’, een nieuw magazine over de maritieme wereld. Met boeiende reportages over militaire, civiele en recreatieve scheepvaart. Vooral de mens achter het vaartuig staat in de kijker. “Met SeaTalk bieden we een platform aan personen en bedrijven met passie voor alles op en rond het water” is haar motivatie en uitleg.
In 2016 lanceerde ze RateOne, een gelijkaardig product, maar dan voor iedereen die bevlogen is door luchtvaart.

Breed binnen de niche
In SeaTalk vind je zowel artikels over de Belgische Marine als over de koopvaardij. Er is ruimte om de nieuwste technologieën te belichten en daarnaast besteedt de redactie uitgebreid aandacht aan plezier op het water: recreatief varen met zowel zeil- als motorboten, watersporten etc. Met een ruim vizier brengt men de sector in woord en beeld.

Gebundelde krachten
Caroline Ostyn rekent ze op partnerships van federaties, bedrijven en de Marine. Het was dan ook admiraal Jan De Beurme die aan boord van de Mercator het nieuwe magazine begin juli lanceerde .
De Beurme: “In de recente geschiedenis van ons land is het de eerste keer dat een Belgisch magazine aan de zeevaart gewijd wordt. Omdat het leven van de Belgische Marine ook deel uitmaakt van uw leven, dat van de gebruikers van de zee, willen we onze verhalen en
nieuwsfeiten graag delen met de lezers van SeaTalk.”

Niet alleen digitaal
Uiteraard is SeaTalk online aanwezig: via een website, sociale media en nieuwsbrieven. Maar het verschijnt ook écht! Vier keer per jaar vind je SeaTalk als degelijk papieren magazine. Per editie worden er 8.000 exemplaren gedrukt. Alle reportages verschijnen in beide twee landstalen.
Het magazine is te koop via krantenwinkels, per post verkrijgbaar als lid van de SeaTalk-community en GRATIS via geselecteerde partners en afhaalpunten.
(PDB)

Meer info:
www.seatalk.be
of via Caroline Ostyn
GSM: +32 498 46 51 35
E-mail: caroline@seatalk.be