• Meetjesland

Al 25 jaar is Finesse Beauty hét adres bij uitstek voor schoonheidsbehandelingen met de verzorgingsproducten van Mary Cohr en Decléor. “We merken dat de laatste jaren meer en meer mensen bij ons komen om huidveroudering en huidproblemen aan te pakken”, zegt schoonheidsspecialiste Muriel Bollé.

Dankzij de modernste (medische) toestellen, technieken en producten boeken ze bij Finesse resultaten die vroeger enkel chirurgisch of met complexe ingrepen bereikt konden worden. Op het gebied van huidverbetering was/is deze zaak één van de pioniers in Maldegem, Waarschoot en omstreken. “We boeken al jaren prachtige resultaten en maakten in die periode al heel veel klanten gelukkig. Het begin van de lente is hét moment om ons aanbod nog verder uit te breiden en de mensen op de hoogte te brengen van waarvoor ze allemaal bij ons terechtkunnen”, aldus Muriel. “Naast ons bekend advies en onze huidconsultaties merkten we dat klanten meer en meer nood hadden aan specifieke, doelgerichte behandelingen. Een vraag waaraan we met onze moderne toestellen en producten op een veilige en pijnloze manier zonder bijwerkingen kunnen voldoen.” Geen enkel schoonheidssalon beschikt over zo’n uitgebreid gamma verzorgingstoestellen en behandelingen als Finesse Beauty, en dat in elke vestiging. “Om honderd procent zeker te zijn dat we onze klanten topkwaliteit aanbieden, testen we alle behandelingen en toestellen steeds eerst op onszelf.” Het aantal toestellen waarover ze bij Finesse beschikken, spreekt tot de verbeelding: 1. De Oxygeneo op basis van zuurstof, radiofrequentie en infrarood voor het gelaat. Dit toestel won trouwens de Cosmopolitan ‘Prix de Beauté’ voor beste huidverbeteringstoestel. 2. De LPG Cellu M6 Alliance Medical voor endermologie/bindweefselmassage van gelaat en lichaam. 3. De Sybaretic Slimline medische spacapsule voor versteviging, cm-verlies en pijnbestrijding (fibromyalgie). 4. De Maximus op basis van radiofrequentie voor vetophopingen, anti-rimpelbehandelingen en huidverstrakking. 5. Hoog energetisch licht, met bewezen medische studies voor huidverjonging, couperose, pigmentsvlekken en permanente ontharing. Ook overbeharing kan hier mee aangepakt worden. 6. Contour wraps met speciale klei en minerale zouten voor cm-verlies. Ook goed om te ontgiften. 7. De ‘Body Shock’-behandeling in combinatie met de Slimline voor body contour, cellulitis, sinaasappelhuid en verslappingen en 8. De Mary Cohr Catiovital op basis van dieptereiniging, ionisatie, spierversteviging en massage met etherische oliën.

Nieuw: samenwerking met plastisch chirurg
Sinds kort werkt Finesse samen met een plastisch chirurg uit Gent. De eerste vruchten hiervan zijn glycol en salicyl peelings die je huid verbeteren en echt laten stralen. “Deze behandeling combineren we met het nieuwste therapietoestel met ledlicht, dat ook door ziekenhuizen en oncologen wordt gebruikt. Daarnaast werken we ook aan een aanbod met botox en fillers”, aldus Muriel. “In dezelfde lijn is er ook de nieuwe ‘BB glow’-behandeling waarbij hoog geconcentreerde producten met een speciale dermapen worden ingebracht. Ideaal om pigmentsproblemen aan te pakken en het effect van een botoxbehandeling te verlengen.” Als klant sta je bij Finesse Beauty steeds centraal en word je begeleid door een uiterst professioneel team. Elke Finesse-huidspecialiste is immers volledig opgeleid en beschikt over een uitgebreid aantal jaren ervaring. Elke behandeling wordt op maat uitgewerkt volgens de noden en het budget van de klanten. “De laatste tijd coachen we onze klanten ook meer en meer op het gebied van levensstijl en voeding”, zegt Muriel. “We beschikken daarvoor over een gamma kwalitatieve voedingssupplementen die het resultaat van onze verzorgingen versterken en versnellen. Dat we zelf erg geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl met lekker eten is een extra troef die we graag met onze klanten delen.”

‘Body Shock’-sessies
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april, doorlopend van 9 tot 18 uur, organiseert Finessse in zijn salon op de markt in Maldegem i.s.m. een consulente ‘Body Shock’-sessies. Die dag kan je een behandeling van een uur boeken voor 50 i.p.v. 95 euro. Het aantal plaatsen is beperkt. Boeken kan op de website van Finesse onder ‘Nieuwigheden en Promoties.’ “Daarnaast organiseren we doorlopend tot eind april ook onze ‘Mary Cohr-huidanalyse en coachingsessies’. Tijdens zo’n sessie krijgen klanten antwoord op vragen als: Welk huidtype heb ik?, Welke producten gebruik ik het best thuis? en Welke salonbehandeling is voor mij het meest geschikt? Een coachingsessie duurt 30 minuten en kost 25 euro. Bij aankoop van 3 producten is de sessie gratis”, aldus Muriel. Bij Finesse hangt er steeds een hartelijke en relaxte sfeer. Doordat er met een uitgebreid team gewerkt wordt, zijn er zo goed als geen wachttijden en kan je steeds heel vlug een afspraak boeken. Dit kan zowel ter plaatse, telefonisch als online. Maar het leukste van allemaal is dat je je na je schoonheidsbehandeling nog eens in de watten kan laten leggen door een van de Finesse Hair-kapsters.

(Michel Wijne)