• Oosteeklo
07/12/2015

Goed nieuws voor wie zijn feest of evenement in Feestzaal Torenhuyze in de Rijkestraat wil geven: vanaf nu is het gebruik van de locatie gratis! Cateraar Qook (chef-koks Frederik Tournel en Jo Claeys) stelt de riante villa gratis ter beschikking van klanten. Ook bedrijven zijn welkom, zelfs tijdens de week, voor vergaderingen en seminaries. Zij kunnen zorgen voor aangepaste catering.

Ook voor de organisatie van een feest of event kiezen klanten graag voor deze luxueuze locatie, met kasteel-allures. Alles is er ter beschikking, ook de ruime parking is een grote troef. Frederik, die zijn diploma haalde aan Ter Duinen in Koksijde, en Jo (in Ter Groene Poorte) bedenken samen gastronomische oplossingen op maat voor elke gelegenheid. 
Frederik: “Na onze horeca-ervaring met vooral de organisatie van grote en kleine feesten, besloten Jo en ik om ons hierin te specialiseren. Maar indien gewenst komen we op uw locatie en verzorgen elk event van A tot Z bij u thuis of waar dan ook.” 
In de zomer is Torenhuyze een aardige locatie voor groepen fietstoeristen die hier hun stop willen organiseren. De gezellige tuin leent zich zelfs voor barbecueën en er is plaats voor een springkasteel. Bij Torenhuyze kun je bovendien elke derde zondag van de maand genieten van een luxueuze brunch all-in aan 55€, inclusief aperitief, ontbijtgebak, koud buffet, warm hoofdgerecht, dessertenbuffet en dranken !

Met Valentijn zal opnieuw een zinnenprikkelend menu voorgesteld worden. 
“Via onze website www.qook.be kan men onze afhaalgerechtjes bekijken”, besluit Frederik, die geen enkele culinaire mogelijkheid uitsluit. 
Torenhuyze – Rijkestraat 10, Oosteeklo – info@qook.be – 0479/29 94 96
(PDB)