• Aalter
06/11/2017

Els De Schepper is terug en komt op donderdag 23 november om 20 u. naar het Auditorium van het gemeentehuis in Aalter. Een gezamenlijke organisatie van Jeroen Events & De Nieuwe Boomgaardzangers.

Na een jaar cabaretstilte brengt ze nu niks dan de waarheid. Ontdaan van alle franjes. Ze ging een jaar op reis en dat bracht haar verder van huis en dichter bij zichzelf. Al die nieuwe indrukken en vragen bundelt ze in “Red Mij”. Of de vraag: wie red je eerst in het leven? Jezelf of de ander?
Enkele onderwerpen die aan bod komen: over de marteling van een borstonderzoek ,
over hoeveel keer je iemand moet kussen bij de eerste kennismaking (want dat is in elk land anders), over nutteloze lintjes in zomerkleedjes, de Economy Class in vliegtuigen, vrouwelijke hormonen die blijkbaar op zonnecellen werken en over ramptoeristen.
Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met laatst nog de hoofdrol in Piaf), lezingen, theater én muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat als bijna speciaal voor haar werd uitgevonden. Deze keer laat ze de toeters en bellen thuis en gaat ze back-to-basics: zichzelf.
En daar moet je bij zijn.

Tickets kosten 25 euro (excl. reservatiekost) en zijn te reserveren via www.jeroenevents.be.

(PDB)