• Sleidinge
20/03/2022

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Kermis op de festivalweide van het Eeksken in Sleidinge wordt op zondag 5 juni (Pinksterweekend) voor de eerste maal in de streek op groot podium een grootse ‘Talentenjacht’ georganiseerd onder de titel ‘Meetjesland zoekt Talent’ (uitgesproken op zijn Engels). Hun programma is duidelijk geïnspireerd door het immense succes van ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM. De inrichters zijn nu al op zoek naar kandidaten voor hun format. Iedereen uit het Meetjesland kan (gratis) meedoen, zowel volwassenen als kinderen die in de streek school lopen of naar een academie gaan. Bezorg een demo van max 2 min. vóór 1 mei 2022. Zie hierna de QR Code voor meer inlichtingen.
Heb jij een uniek talent? Kun je goed zingen, dansen of muziek spelen? Heb je een maffe act of gewaagde stunt? Schrijf je dan in (alleen of in groep) via eeksken.be en overtuig de professionele jury met 5 BV’s: Vanya Wellens, Erik Melaerts, Raf Walschaerts, Herman Verbruggen en Margriet Hermans. Geef gewoon het beste van jezelf op het grote podium. De eerste prijs wordt bekroond met 1.000 €. Tweede prijs 500 euro en derde prijs 250 euro.
Elke deelnemer ontvangt een aandenken.

Een voorselectie zal vooraf plaats vinden op basis van de demo.
Ben je van het Meetjesland, of ga je er naar school ? Schrijf je in en laat jullie talent zegevieren, individueel of in groep.
Meer info? Marc Van Wiemeersch  0475/46.49.56 of Alexander Lejeune  0494/75.70.80
Eeksken kermis begint overigens al op vrijdag voor Sinksen. Het programma is zeer gevarieerd met 5 Rockbandjes, een sportdag voor de wandelaars, joggers en darts-liefhebbers, een rommel- en ambachtenmarkt en als afsluiter op zondagavond de eigen regionale rockband  ‘The Black Men’
Piet De Baets