• Eeklo
08/01/2023

Hoe inventief zijn we om de steeds meer stijgende energieprijzen naar beneden te drukken?
De verwarming een paar graden lager zetten, dikke truien aandoen, besparen op eten en uitgaan ? Ieder doet het naar eigen inzicht en mogelijkheden. Fabrikanten hebben daar het probleem van stijgende grondstoffen nog bovenop.
BE.ST, een der laatste meubelfabrieken in Eeklo die salons volledig op maat van de klant maakt, loste dat probleem op met een eigen simpel initiatief.
Liever dan hun prijzen te moeten opslaan hebben ze ervoor gekozen om de temperatuur in hun 5.000 m2 grote fabriekshal enkele graden lager te zetten. Voor hen scheelt dat een serieuze slok op de borrel en komt dit uit op een drastische besparing. Hun voorraad aan stoffen-aan-de-meter hebben ze een paar jaar geleden overmatig aangevuld toen ze in de Covid-periode konden profiteren van drastische uitverkopen bij failliet gegane toeleveranciers in het buitenland.
In dit nummer van Taptoe (blz.6 en 7) kondigen ze hun energiebesparingsinitiatief aan als alternatief voor anders onvermijdbare opslagen. Geen opslag maar afslag bovendien! Ze geven tot einde deze maand 21% directe korting op uw droomsalon op maat of op matrassen, boxsprings, lattenbodems en kussens van het door hen recent overgenomen Maldegemse merk Vercoflex.
En als toemaatje bovenop: een gratis stoffen relaxzetel bij aankoop van uw salon op maat of een gratis badjas en hoofdkussen bij aankoop van een matras, boxspring, enz. Ze leveren gratis aan huis en nemen uw oud salon of versleten matras mee naar het containerpark.
Klanten die binnenkort langsgaan trekken dus best een dikke trui aan maar de zaakvoerders komen ook vrijblijvend thuis langs voor advies of om op te meten. Ze hebben een heel pak ervaring met raadgevingen naar kussenindeling, ideale zitdiepte of afwerkingstips en brengen op verzoek een passend groot vel leer mee om uw keuze te vergemakkelijken.
Zetels BE.ST, Zeelaan 21b, Eeklo (achteraan een lange oprijlaan).

Piet De Baets