• Meetjesland
27/08/2018

Extra 60.000 exemplaren in 15 gemeenten met als centrum
Evergem en Drongen tot Zelzate als uitersten.

Het is zeker geen wereldnieuws, maar in de plaatselijke advertentiemarkt van het Meetjesland zorgt het wel degelijk voor een behoorlijke klemtoonverschuiving.

Taptoe nam vorige week collega en sectorgenoot ‘Publi-Week’ over, een advertentieblad in 15 gemeenten rond en in Evergem (van Drongen tot Zelzate), met een wekelijkse oplage van ongeveer 60.000 exemplaren in een perfect aanpalend gebied van Taptoe.

Publi-Week bestaat al ononderbroken 61 jaar en is een uitgave van de bekende drukkerij Parys Printing in Evergem, die zich voortaan verder op haar succesvolle grafische activiteiten wil toespitsen.
Het eerste nummer van Publi-Week onder ons als nieuwe uitgever verschijnt op 5 september volgende week. De titel en het formaat (iets tussen A3 en A4) blijven onveranderd. Inhoudelijk zal meer redactie, aantrekkelijk nieuws en commerciële reportages worden ingelast, al 47 jaar de beproefde succesformule van Taptoe.
De twee bladen zullen ongewijzigd wekelijks naast elkaar blijven bestaan, met alleen Waarschoot als overlappend gebied waar de beide bladen wekelijks apart in de bussen zullen worden bedeeld. 
Samen hebben beide bladen wekelijks een oplage van meer dan 120.000 exemplaren in 41 gemeenten van Groot-Meetjesland.

In een volledig hertekend verspreidingsgebied (zie hieronder) zal Taptoe wekelijks telkens in dezelfde 23 gemeenten verschijnen, waardoor de inwoners van Bassevelde, Oosteeklo, Moerkerke, Sijsele en Oedelem voortaan wekelijks ons blad zullen ontvangen (vroeger om de veertien dagen). 

Wie in het interessante gebied van Publi-Week wil adverteren (al dan niet gekoppeld met Taptoe)  kan ons bureel in Eeklo contacteren via de mailadressen: info@publiweek.be of info@taptoe.be of tel. 09/218.93.71.

Piet De Baets
Uitgever-hoofdredacteur