Dom blondje is tevreden

Een dom blondje komt juichend het café binnen. Ze bestelt een bacardi cola en begint na elke slok te glunderen terwijl ze tegen zichzelf zegt: “Wauw, 30 dagen, niet te geloven!”

De barman kijkt haar vreemd aan en vraagt: “Wat 30 dagen?”

“Nou”, zegt het blondje, “ik heb een legpuzel in elkaar gezet binnen 30 dagen terwijl op de doos stond 3 tot 5 jaar.”

Luchthaven

Ik stond vorige week op Zaventem met drie koffers bij de incheck balie: "Deze koffer moet naar Milaan, deze naar Barcelona en de laatste moet in Moskou zijn."
Baliemedewerkster: "Maar meneer, dat kan helemaal niet!"
Ik: "Jawel, dat hebben jullie de vorige keer ook met mijn koffers gedaan."

studiekeuze

In de universiteitsbibliotheek is het zeer stil, ook al zitten er heel veel studenten te studeren. Een gast vraagt zachtjes aan een meisje : “Is deze stoel vrij ?” Het meisje antwoordt luid : "NEE, IK GA NIET MET U NAAR BED !" Alle studenten in de bibliotheek kijken op en staren die gast aan. Hij wordt heel rood en hij zoekt rap een vrij plaatsje aan een andere tafel. Na enkele minuten staat het meisje op, wandelt langs de tafel waar de jongen heeft plaatsgenomen en fluistert triomfantelijk : "Ik studeer psychologie, ik weet hoe ik iemand moet manipuleren. Gij waart nogal gegeneerd hé manneke ?” De jongen antwoordt luid : " ZELFS 500 EURO VOOR 1 NACHT ? DAT IS NÓG TE VEEL !" Iedereen in de bibliotheek staart nu in shock naar het meisje, dat purper uitslaat. De jongen fluistert :"Ik studeer rechten, ik weet hoe ik iemand schuldig kan doen lijken… " 

Trouwplannen

Jantje: “Papa ik ga trouwen.”
Papa: “Oh, met wie?”
Jantje: “Met oma!”
Papa: “Maar dat kan toch niet! oma is mijn moeder.”
Jantje:”Nou zeg, jij bent toch ook met mijn moeder getrouwd !”

Beleggingsadvies

Frans stelt zijn vrouw voor aan zijn vriend Geert.

Geert : “Sorry, ik dierf het niet gisteren vragen maar waarom zijt gij in godsnaam met zo'n lelijke vrouw getrouwd? ”

Frans : “Pff, dat is toch niet belangrijk. Wat telt is dat ze zeven hypotheekvrije panden bezit, drie fabrieken en een dikke spaarboek. Die lelijke vrouw is mijn kapitaal.”

De volgende dag ontmoeten de twee vrienden elkaar weer, maar nu heeft de Frans een beeldschoon jong poepke aan zijn arm.

Geert : “Amai jong, wie is die knappe Griet ?”

Frans : “O, dat is mijn intrest, aan mijn kapitaal kom ik niet.”