Voor een boek over de 25ste verjaardag van de Basseveldse U13Cup zijn de organisatoren op zoek naar fotomateriaal, vooral van de eerste jaren toen er nog geen digitale toestellen waren.

“Wie dergelijke foto’s in zijn of haar bezit heeft en al data bekende voetballers of prominenten op staan of zijn het gewoon leuke of opvallende beelden, neem dan contact op met Herman De Groote via admin@u13cup.be “ klinkt het. “Wie weet wordt uw foto - met naamsvermelding - opgenomen in het jubileumboek.”

Over de U13CUP
De U13CUP bouwde in de afgelopen 25-jaar een reputatie op tot ver buiten de landsgrenzen. Het tornooi is hofleverancier voor de Rode Duivels. Zo speelde driekwart van de huidige selectie hun eerste grote internationale matchen op het toneel van de U13CUP.
De zilveren jubileumeditie belooft dan ook sportief vuurwerk. Zo bevestigden al heel wat internationale kleppers hun deelname aan de ‘Champions League voor miniemen’. Naast de U13CUP Selectie, Selectie het Nieuwsblad, KAA Gent, Zulte Waregem, KRC Genk, Club Brugge en RSC Anderlecht komen ook PSV Eindhoven, AZ Alkmaar, BVB 09 Dortmund, Celtic FC, Juventus Turijn, FC Porto, FC KIA Teheran en Real Madrid naar Bassevelde afgezakt.

(LK)