Dit jaar vieren ze in Maldegem de overgang van oud naar nieuw met de tweede editie van De Spiegelfeesten. Deze keer wordt het bijzondere evenement georganiseerd in het gerenoveerde Sint-Annakasteel.

Op vrijdag 29 december staan er vanaf 19u30 optredens op het programma van Guy Swinnen, William Souffreau en The Mombasa All Stars. Op zondagavond 31 december is het Sint-Annakasteel vanaf 23u het decor voor een grandioze oudejaarsavondparty en op dinsdag 2 januari om 14u klinken de Verenigde Handelaars van Maldegem Centrum op het nieuwe jaar. Er loopt dan ook een expo met unieke foto’s van het Sint-Annakasteel en - park. Voor kinderen wordt er op woensdag
3 januari om 14u een kindernamiddag georganiseerd en ’s avonds organiseert Kom Op Tegen Kanker een Ladies Night. Op vrijdag 5 januari wordt de eerste werkweek vanaf 17u afgesloten met een heuse afterworkparty (gratis inkom). Kaarten voor de optredens zijn te verkrijgen bij Café De Gouden Leeuw, Elsenti lingerie, Huis Ysebaert en Apotheek Depuydt. Meer info en het volledige programma op de Facebookpagina Spiegelfeesten Maldegem.

(Michel Wijne)