Het Symfonisch Ensemble Querceto is ondertussen een vaste  waarde geworden in de klassieke muziekwereld in en rond Eeklo en nodigt alle muziekliefhebbers dit jaar uit op hun sfeervol “Kerstconcert” op vrijdag 22 december 2017 a.s. om 20h30  in het Cultureel Centrum De Herbakker te Eeklo.

Querceto biedt die avond  het publiek een wervelend, zeer hoogstaand programma aan, ditmaal geen grote symfonieën, maar meerdere (ook gezongen) werken en met meerdere solisten.
Sedert de oprichting  in 2011 en het eerste concert in januari 2012 heeft het Ensemble Querceto reeds een achttal klassieke concerten ten beste gegeven, telkens voor een uitverkochte zaal en een enthousiast publiek met staande ovaties als beloning.
Op het programma: Watermusic van G.F.Handel , Concerto voor Hobo & viool van A. Vivaldi , Concerto voor fluit & harp van W. A. Mozart , Gabriels Oboe , La Califfa (met sopraan)  &  Romanza quartiere van E. Morricone , O mio babbino caro” van G. Puccini (met sopraan) ,”Song of the moon” uit Rusalka van Dvorak (met sopraan) , Intermezzo uit Cavaleria Rusticana van P. Mascagni , enz.
Als afsluiter de zingende medewerking van het publiek met het Kerstlied  “ Adeste fideles”.
Querceto treedt op met een Internationale (8 nationaliteiten) symfonische bezetting van een 30-tal  muzikanten. Er zijn slechts 350 plaatsen beschikbaar!
Kaarten: 20 €, verkrijgbaar online via www.querceto.net, bij de Querceto muzikanten, bij Fijnkost (Stationsstraat 94) en Mon Rève (Stationsstraat 46  Eeklo).

(PDB)