Het OCMW van Kaprijke kondigde recent aan een nieuwe bestemming te hebben voor de site van het oude rustoord Sint-Jozef. Het bestuur gaat in zee met een projectontwikkelaar voor de bouw van 36 ruime assistentiewoningen in hartje Lembeke.

Een studie had eerder al duidelijk gemaakt dat het oude rusthuis niet meer te verbouwen was tot moderne assistentiewoningen. De meest aangewezen oplossing was het voormalig rustoord vervangen door een nieuwbouw.
Benieuwd hoe het project eruit zal zien? En hoe het gebouw ingepast zal worden in de omgeving? Je komt het allemaal te weten. Het bestuur zal samen met de projectontwikkelaar meer vertellen over de verschillende types van flats, over de verkoop en over de prijzen van de assistentiewoningen. Ook de dienstverlening die het OCMW zal aanbieden in de nieuwe assistentiewoningen, komt aan bod.
Geïnteresseerden zijn welkom voor een infomoment op vrijdag 15 juni 2018 om 19.00 uur in de cafetaria van woonzorgcentrum De Boomgaard (Kerkakkerstraat 2 in Lembeke). Inschrijven is verplicht via info@ocmwkaprijke.be of op het nummer 09 376 82 10.

(PDB)