Op zaterdag 19 mei trekt de ploeg naar N9 fabriek, Molenstraat 31 in Eeklo en is iedereen welkom vanaf 9.30 uur. De reparateurs herstellen waar mogelijk en staan je bij met raad en daad.

Is er een onderdeel stuk en weet je wat dat is, breng dan alvast een vervangstuk mee. Weet je niet wat eraan scheelt, dan is dat ook geen probleem, de herstellers zoeken het voor je uit. Ook voor kledij, textiel en kransen ben je op Repair Café aan het juiste adres. Zomen in- of uitleggen, knopen aannaaien, knoopsgaten herstellen, ritsen vervangen, parels rijgen, … het kan allemaal.
Op elke sessie is er iemand aanwezig die (parel)kransen herstelt volgens de regels van de kunst, nemen kleermakers met stielkennis kledij en textiel onder handen en kijken elektronica specialisten het meer verfijnde materiaal na. De fietsherstellers zijn aanwezig op elke sessie die plaatsvindt in Wijkcentrum De Kring
Het materiaal kan aangeboden worden vanaf 9.30 uur. Iedereen wordt, in volgorde van aankomst, doorverwezen naar een reparateur, naar gelang het te herstellen voorwerp. Na 11.45 uur worden geen voorwerpen meer aanvaard.
Alle medewerkers van Repair Café Eeklo zetten zich vrijwilliger en gratis in. Naast de reparateurs (elektro, algemeen, fietsen, kledij, …) zijn er ook vrijwilligers voor de algemene werking (onthaal, bar, registratie, …). Wie graag wil meewerken is welkom om het huidige team te versterken en kan zich melden op deverstelling@gmail.com. Ook (amateur) fotografen zijn welkom.
Contact:repaircafe.eeklo@gmail.com;
Info:www.deverstelling.com; www.facebook.com/RepairCafeEeklo

(PDB)