We brengen gemiddeld 6 uur per week door in de ruimte van het huis waar we ons wassen en verzorgen. Als je dan toe bent aan een nieuwe badkamer is het belangrijk om tijd te nemen om de juiste keuze te maken. Uiteindelijk wil je er nog minimum 20 jaar zorgeloos van genieten.

Maar nadat je inspiratie hebt opgedaan in de meer dan 2.000 m2 showroom van Alsan Valcke (Eeklo industriepark) en je er uit bent in welke stijl en wat je wil, hoe gaat die badkamer er dan uiteindelijk uitzien? Je kan het je nog niet helemaal voor de geest halen. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt? Waar komt de  inloopdouche precies, één of twee lavabo’s, wc in of buiten de ruimte, past de faience bij de gekozen kleur, enz.

Daar heeft de Eeklose badkamerspecialist een passend hulpje voor gevonden.
Stel je voor dat je op voorhand al midden in je nieuwe badkamer zou kunnen staan nog voor ze gerealiseerd is! En je daarin 360° zou kunnen rondkijken. Dat je daardoor last minute nog vlug iets zou willen veranderen of aanpassen? Dat kan voortaan met de Alsan ‘Virtual Reality’-bril in 3 D!
Dankzij de geavanceerde software die Alsan Valcke u volledig gratis ter beschikking stelt kan je nu je badkamer “live” ervaren als was ze bij u thuis al geïnstalleerd ! Download de app, plaats je smartphone in de Virtual Reality bril en beleef je badkamer alsof ze er al écht was. De douche aanzetten kan nog net niet, maar alles lijkt verbazingwekkend echt!
Wil je graag een vrijblijvende demonstratie ? Laat je verrassen!

De klant krijgt een mail toegestuurd met een link. Aan de hand van deze link kan hij het programma downloaden op zijn smartphone. Hij kan nu het beeld ( een panoramisch bewegend beeld) bekijken rechtstreeks op het scherm van zijn gsm, of via het kartonnen brilletje in VR modus. ( gsm in het brilletje plaatsen). Hij beleeft nu zijn badkamer alsof ze al echt is!( Het brilletje kreeg hij gratis mee naar huis). In de showroom kan hij het beeld ook bekijken met een professionele VR bril (rechtse foto)

Piet De Baets